Nell är piggare än någonsin

Urk. Sitter i skol-biblioteket och jobbar med hemtentan som ska vara inne på måndag. Även om det är avigt kan jag ändå känna att jag ligger bättre till än vad jag brukar vid den här tiden i arbetsprocessen. Dock tycker jag att den suger musten ur mig. Jag tar alltid mina uppgifter på ett så stort allvar och blir lätt spänd. Det resulterar i att jag blir trött och lite matt. Därför passar jag på att gå hundpromenaden på förmiddagen och sedan dra av några timmar i biblioteket. Jag blir både roligare på promenaden för mina jyckar och sen kan jag lämna dem hemma trötta med gott samvete.

Någon som däremot varken är trött eller hängig är min Nell. Hon är piggare än hon varit på länge. Ofta blir en tik piggare efter en livmoderoperation eftersom den ofta legat länge i kroppen. Jag trodde dock inte att det skulle bli en sån här skillnad eftersom jag inte upplevt Nell som seg eller lunkigare innan. Men hennes nya energi är otroligt uppiggande i hemtentetider.

På mornarna far hon runt som en yster valp i snön, hon leker med leksaker och vill att jag ska kasta iväg dem åt henne, överlag är hon mycket mer träningsvillig och igår skällde hon på mig när hon ansåg att jag knöt skorna för länge när vi skulle ut. Till saken hör att Nell tar ton EXTREMT sällan och jag kan räkna på handen de gånger jag hört henne skälla om man bortser från under lek.


"Busiga leksak - kom fram, jag vet att du gömmer dig här!"

.


Min älskade Nella


Kommentarer
Postat av: Ann-Sofie

åhh Jenny vad det värmer hjärtat att läsa om Nell. Extra busiga kramar från oss till henne <3

2010-02-17 @ 19:21:49
URL: http://zetterljungs.cybersite.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0