Stackars Gammelopeln

Igår upptäckte jag att någor brutit sig in Les Oples. Jag körde bilen så sent som i torsdagskväll då jag provred en ponny så antagligen hände det natten mellan torsdag-fredag. Inte nog med att de slog in en sidoruta och rev runt, så verkar de även ha försökt sno den då tändningen är helt paj. Jag har en plastbalja med lite nödgrejer, typ startkablar, bogserlina, låsspray, isskrapa och linknande stående i baksätet så kanske trodde de att de skulle hitta något av värde där. Riktigt trist är det iallafall. Opeln har ju knappt nått värde i pengar mätt, men för mig innebar den möjlighet att åka till hundklubb, tävlingar & kurser med hundarna, att ta mig till stall och medryttarponny och att kunna dra hem till Eskilstuna på en timme instället för minst det bubbla kommunalt. Nu blir det ett tvärt slut på rallylydnadskursen, inga fler jakter på segersjö och antagligen ingen agilityträning i vinter.

Som den barnrumpa jag är ringde jag mamma med gråten i halsen:
- Mamma, Opeln har blivit rånad!


Kommentarer
Postat av: Moa

Inte kul alls!! Man blir så sur! Vår SAAB knyckte dom 3 ggr på ett år men den hittades i alla fall hel i andra änden av stan varje gång... Det var väldigt tröttsamt men rattlås blev en bra lösning. Kanske kan du hitta en billig liten bil att ha så länge?

2009-10-17 @ 10:56:11
URL: http://klickerhundar.wordpress.com
Postat av: Ledsen_blondin

Jag lider med dig Jenkan! :(

2009-10-17 @ 12:19:36
URL: http://iiina87.blogg.se/
Postat av: Johanna och Sting

Åå vet hur det är. Min lilla bil blev också "rånad" i kalmar. Rutan insparkad bak och böglor i hela bilen då de sprungit över den! Dumma folk! Hoppas du löser bilfrågan! Les Oples kanske går att rehabilitera?! Det gjorde min pärla =)

2009-10-18 @ 00:57:51
URL: http://vovvenviggo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0