Regnrusk, hälta, korgmys och ett födelsedagsbarn

Regnet smattrar mot fönsterrutan och jag laddar för att ta mig ut på kisseturen med jyckarna, och sen krypa ner i sängen. Imorgon väntar lång dag i skolan. Ny delkurs med massa föreläsningar och massa läsning, men i höstrusket är det faktiskt helt ok att kura ihop sig i soffan med en kopp te och böcker om PR-lära, kommunikationsteknik och organisationsteori. Hade höstsolen varit framme hade det varit mycket tuffare.

Nell som varit fri från sin hälta och äntligen börjat få gå lös på långpromenaderna haltade de sista metrarna till lägenheten efter skogsturen med Sara&James idag. Det gör mig ont. Har diskuterat med mams, som tror att det är åldersslitage. Surt. Ska det utredas blir det ju ingen liten historia, det vet man ju. Blir till att avvakta lite till tror jag.

Nella har förretsten börjat älska den lilla fula korgen jag hittade i soprummet. Hon kurar ofta ner sig där.
Här är lite olika sköna stilar hon bjudit på:

                         
                         
                         

.
Sen får jag inte missa att nämna Kevins (Stanroph Sandboy) tolfte födelsedag som firades igår. Kevin, älskade, älskade Kevin. Jag skulle kunna skriva en hel bok om den hunden. Kanske gör jag det nån gång, men inte här och nu. Kevin är kanske den hund som berört mig mest.


Kommentarer
Postat av: Cornelia

Hahaha, stor söt hund på (för att citera anden i Aladdin) ..."en pytteliten bostadsyta"

2009-10-06 @ 22:50:44
URL: http://sweetsweetcorn.blogspot.com
Postat av: Emma

En sån där hundsäng/ korg hade jag till Fiddeli förut. De fanns på ÖB för en billig peng men den jag hade var större och i en annan färg. Hon älskade den lika mycket som Nell ser ut att göra ;)

2009-10-08 @ 15:40:56
URL: http://www.gangster-glimma.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0