KENNELTRÄFF!

Nu sitter jag trött, solbränd och otroligt nöjd framför datorskärmen. Dagens kennelträff blev en riktig kanondag. Vår bästa kennelträff hittills? Solen sken, alla var glada och hundarna visade på fina anlag.

Dagen började sedvanligt vid Smedjan på Biby. Klockan 10 skulle det vara samling så vi var på plats en timme tidigare med alla prylar som skulle dit. Pappa skojade om att mamma hade tagit med sig halva hemmet och kanske låg det något i det. Efter samlingen var det dags för funktionsbeskrivningens landdel, därefter lunch uppe vid Smedjan, utställning och till sist funktionsbeskrivningens vattendel. Under dagen ansvarade jag för ena funktionsbeskviningsrutan, där Leo, Lennars och Benka beskrev sex små gossar. Kul!

När vi var klara vid tre-fyra tiden åkte de flesta hemåt. Det tappra "funktionärsgänget" hängde dock kvar i solen vid Smedjan till femtiden. Alla hundar sprang lösa omkring oss, medan vi gottade oss i solen, åt upp de sista kakorna och pratade om dagen.

Vi sju möttes de flesta igen i SvenskMjölks gamla kursgård där det bjöds på "Combine-buffe". Vi åt gott och fortsatte prata om dagens bravader. Vid nio-tiden visade jag film från förra årets kennelträff i konferenslokalen och därefter började folk röra sig hemåt. Själv kom jag nyss hem och ska direkt slänga mig i säng. Imorgon väntar jaktkurs med Billy-killen. Livet leker!

Såg just att min kära mor länkat till min blogg, om någon är sågen på att kika in nån annan gång är adressen: jennywidebeck.blogg.se

Kommentarer
Postat av: Ann-Sofie

Vilken kanondag vi fick idag OCKSÅ! Har mailat Dig det jag kom ihåg av apporteringsövningarna, Du kan väl kolla o komplettera. Du har säkert bättre minne än jag o min kamera :) Kram Ann-Sofie

2009-05-22 @ 23:10:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0