Under kan ske!

Idag var dagen då världen beräknades gå under, domedagen, ragnarök - Les Oples skulle besiktigas. Egentligen hade jag tänkt vara på plats själv med förhoppningen om att besiktningsgubbar är snällare mot unga tjejer än pappor på 50 +, men tidig föreläsning satte käppar i hjulet för mina planer. Istället blev det mammsen som följde med lille opeln och höll handen på denna sista resa.

Tydligen var det en bra strategi ändå för tro det eller ej men Oepln och jag har iallafall ett år framför oss med härliga turer tillsammans! Den gick igenom sånär med en anmärkning på den trasiga handbromsen. Under kan ske!

På studentagatan 22 har vi (jag, Nellan och Billan) firat med att skissa på vårens tävlingskalender, de fyrbenta har mumsat en halv illaluktande grillkorv var och jag tog en halvtimmes powernap på soffan. Nu är Nell vild och galen i hallen, rullar runt i korgen och fnyser och frustar så jag tror en promenad i duggregnet, leran och den smältande isgatan inte går att skjuta upp mycket längre.

Sen blir det plugg, lite klicker och senare ikväll streetdance faktiskt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0