Var det migrän?

Idag hände det något med mig. Eller med mitt huvud kanske jag ska skriva. Jag har varit med om samma sak ett par gånger tidigare, men jag vet egentligen inte vad det är. Är det nån typ av migrän kanske? Jag har kallat det för migrän i alla fall, men jag vet inte riktigt om det är det på riktigt.

I allafall inträffade det idag. På förmiddagen när vi satt och pluggade kändes allt som vanligt, men efter lunch kännde jag mig lite konstigt tung i både huvudet och kroppen. På workshopen kom liksom spänningar vid tinningarna sakta krypandes. Spänningshuvudvärk tänkte jag och masserade lite försiktigt. Strax efter kom flimmret, massa silvriga pluppar som virvlade runt i ögonvrårna. Jag började nu inse att det var dags att dra sig hemmåt, men ville liksom inte gå mitt när alla pratatade. Jag härdar ut tills föreläsningen är slut, tänkte jag.

Men efter en stund började rummet liksom att gunga. Som om man vore till sjöss. Ljuden blev högre och liksom bullrigare. Jag var tvungen att rusa ut! Ute bländades jag av snön. Världen snurrade och jag snubblade hemåt. In i lägenheten, ner med persiennerna och sedan låg jag hårt hoprullad till en liten boll under täcket.

Efter vad som känndes som en evighet började Nell gnälla i hallen. Jag stapplade ut med doggys och sedan sov jag som en stock i soffan. Nu är flimmret, gunget och ljudförvrängningarna borta. Förutom en liten spänningshuvudvärk och trötthet känns kroppen normal igen. Men det var minst sagt en skum upplevelse.

Ikväll skulle det varit både ENTER och fest med utbytesstudenterna, men för min del blir det till att ta ett varmt bad, kolla nån halvtimma på dumburken och sedan ska jag sova.

Kommentarer
Postat av: Sara

Usch Jenny, det där låter precis som migrän. Jag har haft det en gång i hela mitt liv och det var bland det ondaste jag har haft, Jag trodde skallen skulle flya av och ögonen skulle poppa ur!

Vi hörs i morgon, kram!

2009-02-10 @ 21:00:20
URL: http://omsara.blogg.se/
Postat av: Sofia

Men lilla hjärtat! Hoppas du känner dig bättre nu iaf, jag har din matlåda & så.. Om du vill kan jag ta en hemtenta till dig imorgon så du får sova ut, jag skickar ett sms och frågar också!! Tråkigt att du inte var med ikväll, men hälsa kommer för allt.. Tänker på dig, kram / Sofia!!

2009-02-11 @ 02:34:38
URL: http://sofiasomfan.blogspot.com/
Postat av: Jennie

Låter som migrän :( inte kul alls att ha det!

2009-02-11 @ 13:41:15
URL: http://jennie89.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0