Beach 2009

Billy kör stenhårt på "Beach 2009". Han har visst råkat läsa lite för mycket bantningstips i Veckorevyn och Cosmopolitan - och totalt glömt bort att en aktiv kropp behöver bränsle. På två dygn har han stoppat i sig fyra hundkex, en morot, ett rått ägg och en matsked kattkonsterv. De två sistnämnda iblandade i maten i förhoppning om att hela portionen ska slinka ner, men icke. Jag hoppas verkligen att han kommer på bättre tankar snart för han har ju inget sirekt hull att ta av.
 
Motionerat har han gjort ordentligt. Igår följde han med mig och Figge ut och red och idag gick vi en ordentlig morgonprommis innan det blev så varmt. Nu när det är så skönt ute har vi suttit ute och tentapluggat hela dagarna och hundarna har fått vara med såklart. Jätteskönt att ligga ute och mysa ycker de!

Igår anmälde jag Nellan till Upplandssektionens open show den 17 maj. Det betyder att maj blir en superkul månad med massa skoj på helgerna:

* Valborgshelegn håller jag mig i Örebo och partajar, sen kommer Malin och Lindi och vi åker till boda borg. Tjohoo!
* 9-10 maj är än så länge oplanerad, men jag blir iaf kvar i Örebro
* 16-17 bär det av hem till Tuna för att göra Nellan fin och pka på utställning
* 21-24 är det lång helg och det bjuds kenneltreäff och apporteringsträning i massor!
* 29-31 är det dags för helgläger i Vilsta med Retriever Ungdom 

Nu ska jag kolla lite på Sicilien-filmen som Malin har redigerat klart och drömma mig tillbaka innandet är dags för att ge sig på kvantitativ forskning igen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0