Kladdkaka, om att älska en hundjävel och såklart plugg

Seeeg dag idag. Bara plugg. Fast såklart tar jag också studybreaks. För långa tyvärr. Snarare studybreaks med inslag av plugg :( Tentaförvirring har rådit länge, det har ju varit så sjukt mycket att läsa och ta in, med nu har jag fått reda på att det framför allt är en bok som gäller och i den två kapitel. Skönt. Jag har läst igenom ordentligt och sammanfattat 5 av 7 hittills. Det känns rätt ok, även om jag ju måste plugga in allt i bakhuvudet också.

Jens och jag var ute ock gick med Nollan typ 1 och en halv timme idag. Gick upp till elljusspåren och valde sedan 2,5 km slingan. Nell skuttar så snällt omkring i sin sko och håller sig hela tiden i närheten. Trodde jag. Plötsligt var hon bara borta. Jag vrålade och efter ett par minuter kom hon kutandes i 110km/h - utan skon. Shit! Tassen blödde såklart lite också. Jag som varit så lycklig över att det entligen börjar läka så fint. Letade ett tag efter skon, men det var lönlöst så vi gav upp. Jobbigt läge. Vet inte hur jag ska rasta hundjäveln nu.

Nell förresten, jävla hund. Jag älskar henne så att mitt hjärta rinner över, ändå har vi så totalt olika intressen. Nell gillar att lulla i skogen, äta bajs och rulla sig i bajs. Jag gillar att lulla i skogen jag med, men vill också träna apportering, tricks osv. Idag tyckte jag att det var hennes tur att ställa upp för mig så jag tärnade ost (som hon älskar) och rotade fram klickern. Jag SKA lära Nell-Bell att tända/släcka lyset tänkte jag. Började idag med att lära henne nosdutta en liten post-it lapp. Efter ca fem repetitioner hade hon fattat och jag flyttade lappen. Envist duttade hon väggen där den suttit länge innan hon fattade. Jag tycker hon var duktig med tanke på att hon har en väldigt, väldigt liten hjärna och de två små cellerna som få plats där inne krockar ibland.



"Osmart? What? Menar ni mig?"

Har även bakat en kladdkaka idag - wehej! - första bakverket i lägenheten och hör och häpna: Den blev faktiskt helt lyckad och till och med riktigt god! Ska ladda upp med en bit och kolla idol nu!

Kommentarer
Postat av: Malin

Fy vad gott!! jag kanske ska gora en har ngn gang :p Idag tog jag fram zenit leran, den blev popular! :) Kram fran syrran

2008-09-24 @ 13:10:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0