Trion är hel!

Vilken härlig morgon! Sovmorgon till åtta och därefter långprommenad med Nell och Billy över stubbåkrarna. Solen värmde härligt mot ryggen och jag kunde nästa känna hur den laddade upp mig. Hade med mig Billys favorit dummies med kaninskinn på och provade nått linjetag och et dubbelmarkering. Svårt att både föra hund och kasta, men vad gör man? Nell hittade grävlingsbajs någonstans och gjorde en ordentlig inpackning. Inte ens det kunde rubba mitt goda humör.

Det är när det ör såhär hundägandet är som bäst. Jag skulle inte byta ut det mot något annat. Fester, resor, konsterter med mera har sin charm, men det kommer ändå inte upp till samma nivå som hundägandet - det bara är så. Gäller bara att hitta någon likasinnad i Örebro nu. Vi växer ju inte på träd precis.

Nu har Nellan och Billan fått varsitt bad. Passade på att använda hundduschen i källaren eftersom det är lite jobbigt att bada dem i badkaret i lägenheten. Nu ska de bara få torka lite och sedan styr vi kosan mot Örebro igen. Äntligen är trion hel!


Såhär glad är Billy över att jag har kommit hem i lördags. Jag försöker peka på hans glada smile!

Kommentarer
Postat av: du vet vem

JAG KOMMER MORDA DIG NAR JAG KOMMER HEM!!



ingen anvander den dar trojan, den ar skon men hittills aldrig tvattad och jag vill inte behova gora det an!!!

2008-10-19 @ 18:00:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0