En sorglig syn

Idag när jag kom till jobbet möttes jag av en sorglig syn - min egen spegelbild i spegeln i receptionen.

Ögonen svullna som två köttbullar pga någon konstig allergi, och med aldeles röda och torra ögonvråer eftersom de rinner konstant och klira så in i helvete. Ansiktet rödmosigt. Lätt snuvig. Små halvt översminkade svarta ringar under ögonen. Kläderna samma som igår, till och med strumporna pga en smärre tvättkris. Håret i en fläta pga hög flottfaktor även fast jag tvättade det i tisdags. Skumt eftersom mitt hår brukar klara sig nästan en vecka utan att bli flottigt annars. Luggen i några flula fottstripor bakom örat. Trötta ögon.

Att Jens har sovit hos mig tre underbara nätter i rad, men inte kommer ikväll gör inte saken bättre. Dessutom är kylskåpet ganska tomt.

Ibland känns det tufft att försöka hinna med ett och ett halvt jobb + hund. Men det SKA gå! Ikväll ska jag fixa det sista på Girlie-sidan och sen blir det lite ledigt från det jobbet.

Jag har blivit så fruktansvärt "mätt" på Stockholm. Less. Det är inte så roligt att bo här som man kan tro. Det är liksom så långt till allt och alla. Jag trodde aldrig att jag skulle säga såhär, men jag gillar faktisk Eskilstuna bättre. Och i höst blir det Örebro, för jag kom in!


Kommentarer
Postat av: Jennie

Grattis :D

2008-07-17 @ 14:51:37
URL: http://jenniie89.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0