Dimma och dis

Andra veckan i januari = Storlien för alla oss Widebeckare. Precis som det ska vara var det såklart - sviners braers! Bilden är dock från förra året eftersom jag inte hittar sladden till min kamera så att jag kan ladda in bilderna you know...
´

image9


Efter gårdagen besked ligger känns allt roligt väldigt långt bort i bakgrunden. En del av mitt hjärta ska slitas ut, det är så det känns. Min Truppe <3. Efter röntgen åkte jag hem och bölade ögonen svullna som små köttbullar innan jag snöt mig, tog mig i kragen och bestämde mig för att inte vara ledsen mer förrän möjligtvis dagen han flyttar. Livet kommer inte att gå under, det kommer nya stjärnor. Och klarast av dem alla lyser en viss Nelle Bell som aldrig kommer att flytta ifrån mig.

Efter att ha skärpt till mig la jag en kall ansiktsmaskt för att få mitt ansikte presentabel igen och åkte på agilitysektornsmöte. Kanske löter jag som världens nöööörd, men jag tycker sånt där arbete är så kul. Jag ser fram emot våren 2008.

Idag ungicks jag med Mille, rastade hundar, åt lunch och snackade skit.

Mest spännande är jättetjocka Remy som ska valpa när som helt nu. Hon ser ut som en tunna och kan bara vagga fram med sin emorma mage!



 

Kommentarer
Postat av: Karolina_babe

Heej snuttis87! Köpte du nått på HM?

2008-01-18 @ 17:05:00
URL: http://iiina87.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0