Vilken underbar helg!

Helgen spenderades på mitt hjärtas femöre i förstklassigt sällskap!

Nell och jag tog tåget ner efter jobbet i fredags. Tågresen var bland de värsta i mitt liv med en EXTREM trängsel, dålig luft, en trasig toadörr som stog och slog hela tiden, fönster som inte gick att stänga, otrevliga medpassagerare och en skum biljettkontrollant. Iallafall så kom vi tillslut fram och åt god middag med Pappa, Linda, mormor och morfar.

På lördag förmiddag gick linda och jag en tur till kiosken med Nell och Magda för att köpa glass. Sen tog vi det bara lungt fram till tretiden då Anne, Ola, Pontus, Rasmus och deras golden Saga stormade in. Lasse, Lotta och Viktor kom tuffande i båten Börje och Mormor och morfar dök också upp. Det var fullt hus och jättetrevligt. Lasse drog alla i en gummiring efter båten Börje. Jag och Lotta åkte ihop och det var jätteroligt fastän jag ramlade av två gånger! På kvällen grillade grällmästare Nisse och Ola lax och vi firasde Anne som fyllde år.

På söndagen (igår) åkte Anne, Pontus, Rasmus, Vikor, Lotta, Linda och jag till Boda Borg i Oxelösund och levde rövare halva dagen. Vi delade upp oss i två lag; Anne, jag, viktor och Rasmus i ett och Linda, Lotta och Pontus i den andra. Boda Borg var barnsligt roligt och man blev bara mer och mer peppad allt eftersom tiden gick! Mitt lag klarade hela sex banor! På kvällen tuffade vi hem till Hållsta där Mille och Mamma bjöd på god middag.

Dessutom berättade de att en Kevindotter blivit 2:a på Ungdoms-SM i elitlydnad!

Summa summarum - en underbar helg!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0