Här kommer alla känslorna på en och samma gång...

...för många känslor är det. Här sitter jag nu och skriver i mitt nya hem. En tvårummare på studentgatan som jag kommer att dela med Jens, Nell och förhoppningsvis Billy. Första gången jag såg lägenheten höll jag på att börja gråta - skulle jag bo där i tre år? Nu när grejjerna börjar komma på plats och vi blivit lovade att få måla om känns det mycket bättre, till och med jättebra! Lisa finns i grannporten vilket såklart är skitkul. Hennes kille, Jens, verkar vara en skön snubbe också.

Men även om innsidan på lägenheten är lite sunkig så är omgivningarna så mycket bättre. Det kunde inte blivit specliellt mycket bättre alls alltså! Det bora bara studenter här och vi bor precis granne med universitetet. Kommer inte vara något problem alls med hundarna tror jag! Men det allra allra bästa är att bakom lägenheterna breder en stor öng ut sig och bortom den massa massa skog. Jag var ute en dryg timme imorse och bara gick och var helt salig. Billy kutade som ett skållat troll och tyckte att livet var toppen. Det skulle vara en agilitybana på gården som saknas bara ;)

Igår var det registrering i skolan. Full rulle hela dagen med info i aulan, fadderutdelning och rundvandring. Sen på kvällen var det fest med humanisktiska sektionen och utgång. Har träffat tre tjejer som jag hängt ihop md lite, Emelie, Anna och Bea. Har också hängt lite med två killar i grannporten som är skittrevliga och gillar hundar.

Tror nog att det här kan bli riktigt bra. På måndag börjar skolan, men innan det ska Tigerhoppet betas av.....

Här föler lite bilder från mitt nya liv. Teknisk som jag är lyckades jag inte rotera bilderna så ni får väl nackspärr på kuppen när vi ska kolla med den bjuder jag på ;P

   

1. Jens i köket vid första måltiden som lagades i lägenheten - snabbisar med bacon
2. Billy i den härliga skogen
3. Vår lägenhet sedd från den stora ängen. Vi bor i det brunröda huset
4. Vårt vardagsrum som det ser ut just nu

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0